Uw specialist in
asbest en sloopopvolging


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Aanbod voor bedrijven

TDM Consultancy is uw partner voor de opmaak van uw asbestinventaris

Verplicht asbestinventaris voor bedrijven conform aan de codex ‘Welzijn op het werk’


Volgens de codex ‘Welzijn op het werk’ bent u als werkgever verplicht om uw werknemers te beschermen tegen de risico’s van asbest. Hiervoor wordt een asbestinventaris opgemaakt. De risicoanalyse is de eerste stap. Deze zorgt dat je weet of er asbest aanwezig is, om welke soort asbest het gaat etc. Op basis hiervan wordt het beheerplan opgemaakt. Eenvoudig omgeschreven is dit uw plan van aanpak omtrent het beheer en de eventuele verwijdering. Tot slot wordt de conclusie voorgelegd aan het Comité voor preventie en bescherming op het werk. Het is belangrijk dat deze elk jaar up to date is voor wanneer een eventuele inspectie zou plaatsvinden. 


Hoort u het donderen in Keulen? Maak u geen zorgen. Tdm consultancy is een erkende partij en kan dit van a tot z voor u opvolgen. Geen enkel vinkje op je checklist wordt overgeslagen. 

IMMOKANTOREN


Een divers portfolio van particulieren woningen en handelspanden?


Torben gaat graag in gesprek om je te begeleiden en te zorgen dat al je panden voldoen aan de nodige voorwaarden. In tdm consultancy vind je een partner voor lange termijn die snel schakelt en zich flexibel opstelt.

tdm Consultancy staat garant voor: 

ERVARING

Torben is een erkend asbestdeskundige met jarenlange ervaring in de sector. Geen stap in het hele traject is hem onbekend.


Hij heeft een betrouwbaar netwerk van onderaannemers waar hij beroep op kan doen.


PRIJSCONFORM

Torben werkt volgens forfaitaire prijzen zodat je je geen zorgen moet maken om onaangename verrassingen.


Transparantie is key, zowel in prijszetting als in communicatie kan je daarop rekenen.

PERSOONLIJKE & 

VLOTTE SERVICE

Torben gaat snel en efficiënt te werk. Je ontvangt je offerte binnen de 48 uur in je mailbox. Zijn aanpak daarentegen is persoonlijk. Geen vraag is hem te veel.