Sloopopvolgingsplan in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Heeft u nood aan een sloopopvolgingsplan voor een leegstaand gebouw in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Onze experts helpen u maar al te graag. Bij TDM Consultancy in Evergem, nabij Gent, bekijken we wat de noden en mogelijkheden zijn voor de sloopopvolging van uw gebouw. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht om asbest te laten controleren.Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Laat uw sloopopvolgingsplan over aan ons


Sinds augustus 2022 is sloopopvolging verplicht bij bepaalde sloop- en renovatiewerken. Vooraleer u een sloopvergunning krijgt, moet u dus een uitgekiend sloopopvolgingsplan hebben. Deze sloopopvolging kan wel enkel uitgevoerd worden door een sloopdeskundige die erkend is door Tracimat. Zo’n erkende deskundige is ons bedrijf. Bezit u een gebouw groter dan 1000 m3 dat u wilt laten slopen? Dan schakelt u ons het best in voor het verplichte sloopopvolgingsplan.

Wij zorgen voor een correcte sloopopvolging


Het sloopopvolgingsplan omvat informatie over de werf en een inventaris van alle afvalstoffen die tijdens de sloop zullen vrijkomen. Deze sloopinventaris bevat zowel de gevaarlijke afvalstoffen als niet-gevaarlijke afvalstoffen. Met een sloopopvolgingsplan als hulpmiddel verloopt het slopen van uw gebouw vlot en veilig. Als erkende asbestdeskundige hebben wij veel ervaring met het identificeren van allerhande afvalstoffen. Bij ons bent u dus verzekerd van een correcte sloopopvolging. Na de verwijdering van de afvalstoffen, komen onze experts nog eens langs voor een controlebezoek.  

Maak een afspraak voor uw plan op te maken


Laat de sloopopvolging van uw gebouw over aan onze experts. Zo bent u zeker dat het proces vlot en veilig verloopt. Ook voor alles rond asbest kunt u op ons rekenen. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook inschakelen voor het opstellen van een asbestinventaris. Moet er asbest verwijderd worden vooraleer de sloopwerken kunnen beginnen? Dan schakelt u onze experts in voor de asbestverwijdering. Neem snel contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.


 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere