Sloopinventaris in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Bent u op zoek naar een gecertificeerd bedrijf dat een sloopinventaris kan opmaken van uw gebouw in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan bent u welkom bij TDM Consultancy in Evergem, nabij Gent. Met deze inventaris zorgen wij ervoor dat uw afbraakwerken vlot en veilig verlopen. Zo zijn uw documenten ook volledig in orde vooraleer u begint met de werken. Lees verder en ontdek alle voordelen!

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Wij maken een sloopinventaris voor uw gebouw


Een gebouw slopen pakt u het best georganiseerd aan. Bij dat proces zijn bepaalde documenten en diensten cruciaal. Daarbij hoort een sloopopvolgingsplan, waaronder een sloopinventaris. Zo’n inventaris is een overzicht van alle afvalstoffen die bij de sloopwerken zullen vrijkomen, zowel de schadelijke afvalstoffen als de niet-schadelijke afvalstoffen. Bij gebouwen groter dan 1000 m3 is deze sloopinventaris verplicht om een sloopvergunning te verkrijgen. Onze asbestexperts hebben veel ervaring met het opstellen van zulke inventarissen. Wij komen bij u langs en voeren een grondige analyse van uw gebouw uit, waaronder een asbestanalyse. U kunt erop rekenen dat we hierbij erg nauwkeurig te werk gaan en niets over het hoofd zien. Zo weet u zeker dat uw sloopinventaris 100% correct is.

Reken op onze hulp voor uw gebouw


Als u het opstellen van een sloopinventaris aan onze medewerkers overlaat, bent u zeker dat u kwalitatief werk ontvangt. U kunt ook op ons rekenen voor eventuele verdere stappen, zoals een asbestverwijdering. Neem snel contact met ons op om een eerste afspraak te maken. We vertellen u dan alles over onze verschillende diensten. Tot snel!

 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere