Asbestverwijdering nabij Gent


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Wilt u de asbestverwijdering van uw gebouw in regio Gent laten uitvoeren door een ervaren bedrijf? Dan zijn wij uw meest gekwalificeerde optie. TDM Consultancy uit Evergem zorgt voor een veilige asbestverwijdering en het bijhorende asbestverwijderingsattest, en dit in heel Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Bij ons rekent altijd u op een kwalitatieve service.

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Laat de asbestverwijdering in uw gebouw over aan onze experts


Wanneer uw gebouw asbest bevat en u het gebouw wilt laten verbouwen of slopen, is het nodig om het asbest eerst te verwijderen en een asbestverwijderingsattest in te dienen. Indien u dit niet doet, kan het asbest vrijkomen bij de werken, wat ernstige gezondheidsschade kan toebrengen aan de werkmannen en andere personen die de werf betreden. Zulke asbestverwijdering laat u best over aan een echte asbestdeskundige, zoals onze firma. Wij voeren eerst een asbestanalyse uit, om zo te achterhalen op welke manier we het asbest het best verwijderen. Vervolgens gaan we zo snel mogelijk aan de slag met de asbestverwijdering. Hierbij gaan we steeds zeer secuur en veilig tewerk. We maken ook een asbestverwijderingsattest voor u op en dienen dit in bij Fluvius. Dankzij dit attest heeft u recht op een asbestverwijderingspremie. Wilt u uw gebouw volledig laten afbreken? Dan rekent u ook op ons voor een uitgekiend sloopopvolgingsplan.

Kies voor onze diensten


Dankzij onze erkenning door OVAM bent u zeker dat we kwalitatief werk afleveren bij uw asbestverwijdering. Bovendien bezorgen we u uw asbestverwijderingsattest en andere asbestdocumentatie steeds zo snel mogelijk. Twijfel dus niet langer en kies voor onze diensten. Neem snel contact met ons op als u meer informatie wenst. Laat ons weten wat wij voor u kunnen betekenen!

 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere