Asbestinventaris in Oost-Vlaanderen


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Bent u op zoek naar een expert voor een asbestinventarisatie in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? TDM Consultancy uit Evergem, nabij Gent, heeft zeer veel ervaring met het opstellen van een asbestinventaris. We controleren uw gebouw grondig op de blootstelling van asbest, want u wilt uw medewerkers vanzelfsprekend beschermen. Hierbij nemen we stalen af van asbestverdachte materialen en zorgen we voor een correcte rapportage van de asbestinventarisatie.

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Laat uw asbestinventarisatie aan ons over


Wilt u als werkgever uw medewerkers beschermen door een asbestinventaris te laten opstellen? Dan zit u goed bij ons. Bij de inventarisatie van het asbest voeren we eerst een risicoanalyse uit. Op basis hiervan maken we een beheerplan op, waarin beschreven staat hoe uw gebouw veilig gebruikt kan worden of hoe het asbest verwijderd moet worden. Dit plan wordt voorgelegd aan het Comité voor Preventie en Bescherming op het werk. U ontvangt hierbij ook een digitaal rapport. Wilt u dat wij ook de asbestverwijdering verzorgen? Dat kan zeker. Vraag naar onze hulp en we staan voor u klaar. Alles omtrent asbestinventarisatie laat u met een gerust hart aan ons over.

Wij zorgen voor een correcte inventaris van het asbest


Wij zijn een erkende asbestdeskundige bij het OVAM. Daarom bent u er zeker van dat wij een kwalitatieve asbestinventarisatie uitvoeren. We verwelkomen u graag in ons kantoor. Het is dan aangeraden om ons alle details van uw gebouw te bezorgen. Vervolgens bekijken we de asbestinventaris. Daarnaast kunt u overigens ook een sloopinventaris laten opstellen door ons. U kunt rekenen op onze kwaliteit en professionaliteit bij het uitvoeren van de asbestinventarisatie.

Vertrouw op onze deskundigheid


Wilt u exact weten hoe een asbestinventarisatie verloopt bij ons bedrijf? Of wilt u bijvoorbeeld een sloopopvolgingsplan laten opmaken? Wij helpen u graag verder. Neem vandaag nog contact met ons op en we maken zo snel mogelijk een afspraak. Onze experts zorgen ervoor dat uw asbestinventaris volledig correct is opgesteld. Ontdek hier alvast meer over onze diensten voor bedrijven.


 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere