Asbestdocumentatie in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen

✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Bent u op zoek naar een expert voor asbestdocumentatie in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? TDM Consultancy uit Evergem is de specialist die u zoekt. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij alles over asbest en de documentatie die hierbij komt kijken. Wij helpen u graag om de nodige documenten op te stellen.

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Dankzij ons is al uw asbestdocumentatie in orde


Bij de verkoop, verbouwing of sloop van een oud gebouw is het tegenwoordig verplicht om de nodige documentatie in verband met asbest te laten opmaken. Welke documenten u precies nodig heeft, hangt af van de situatie waarin u verkeert. Bij ons kunt u terecht voor de volgende asbestdocumentatie:

  • Het asbestattest: Dit attest is verplicht bij de verkoop van panden die voor 2001 zijn gebouwd. Het geeft aan of er attest in het gebouw aanwezig is en zo ja, in hoeverre dit een risico vormt.
  • De asbestinventaris: Dit is een overzicht van het asbest dat aanwezig is in een bedrijfsgebouw. Bedrijfseigenaars zijn verplicht om zulke inventaris te laten opmaken en regelmatig te laten updaten ter bescherming van hun werknemers.
  • Het asbestverwijderingsattest: Dit attest bevestigt dat het asbest uit uw gebouw verwijderd is volgens de wettelijk veiligheidsnormen. Met dit attest kunt u een asbestverwijderingspremie bekomen bij Fluvius.
  • De sloopinventaris: Bij de sloop of renovatie van een gebouw van meer dan 1000 m3 moet een inventaris opgemaakt worden van alle afvalstoffen die bij de werken zullen vrijkomen.

Als asbestdeskundige erkend door OVAM zorgen wij ervoor dat uw asbestdocumentatie volledig in orde is en dat eventuele werkzaamheden op een veilige manier uitgevoerd worden.

Maak vandaag nog een afspraak


Heeft u een van de bovenstaande vormen van asbestdocumentatie nodig? Neem dan snel contact op met onze experts. We maken dan snel een afspraak om uw gebouw te bezichtigen en het nodige onderzoek te verrichten. Hierna kan het opstellen van de documenten beginnen. Aarzel niet om vragen te stellen indien u meer informatie wenst!

 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere