Asbestattest in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Heeft u een asbestattest nodig bij de verkoop van uw woning in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Dan helpt TDM Consultancy uit Evergem, nabij Gent, u daar graag bij. Een dergelijk attest of document voor asbest is vanaf november 2022 verplicht bij de verkoop van uw woning, zodat uw gebouw helemaal in orde is met de huidige wettelijke voorschriften. Lees hieronder meer over hoe u uw asbestattest door ons kunt laten opstellen.

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Laat uw asbestattest opstellen door echte experts


Sinds 23 november 2022 is het verplicht om bij de verkoop van een woning die voor 2001 gebouwd is, het asbest te laten nakijken en een attest te laten opstellen in de vorm van een officieel document. Op termijn zal iedere gebouweigenaar in Vlaanderen over een asbestattest moeten beschikken. Zodoende is het een goed idee om tijdig een asbestattest voor uw woning te laten opstellen. Als asbestdeskundige in Oost-Vlaanderen zijn wij de ideale partner voor deze taak. Wij inspecteren uw gebouw grondig en nemen stalen af van asbestverdachte materialen. Blijkt dat uw woning of bedrijfsgebouw asbest bevat? Dan geven we u graag advies omtrent de asbestverwijdering. Door ons uw gebouw te laten controleren op asbest en een attest te laten opstellen, bent u zeker dat u helemaal in orde bent bij de verkoop van uw woning.

Meer dan enkel een document voor de verkoop van uw woning

Naast een document voor de verkoop van uw woning, kunt u ook bij ons terecht voor verscheidene andere diensten omtrent asbest. Zo kunt u werkelijk al uw asbestdocumentatie bij ons verkrijgen. Misschien heeft u geen asbestattest, maar eerder een sloopinventaris nodig? Ook dit kunt u door ons laten opstellen. Vraag ons dus gerust om meer informatie. Als het om asbest gaat, zijn wij u steeds tot hulp.

Maak gebruik van onze expertise


Wij garanderen u een uitstekende en correcte service bij het opstellen van de documenten omtrent asbest voor de verkoop van uw woning. We zijn namelijk officieel erkend door OVAM. U klopt dus ook met een gerust hart bij ons aan als u bijvoorbeeld een asbestinventaris wilt laten opmaken. Daarom is het een goed idee om uw asbestattest te laten opstellen door onze experts. Heeft u plannen om uw woning te verkopen en wilt u een attest met informatie over het asbest voor bij de verkoop? Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op. Lees hier alvast alles over onze diensten voor particulieren.

 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere