Asbestanalyse in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen


✔ Erkende asbestdeskundige OVAM

Erkende Tracimat-deskundige

Antwoord binnen 48 uur

Wilt u een asbestanalyse laten uitvoeren in uw gebouw in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen? Onze experts staan voor u klaar. Wij helpen u om te achterhalen of uw gebouw asbest bevat en om welke hoeveelheid het gaat. Naast de asbestanalyse kunt u ook terecht bij TDM Consultancy uit Evergem, regio Gent, om het asbest te laten verwijderen. Lees hieronder meer over onze diensten.

Heeft u een specialist in asbest en sloopopvolging nodig?

TDM Consultancy
TDM Consultancy

Wij voeren een professionele asbestanalyse uit


Niemand wil graag asbest in zijn woning of bedrijfsgebouw hebben, maar indien deze schadelijke stof toch in uw gebouw aanwezig is, bent u daar best van op de hoogte. Daarom raden wij u aan om bij vermoedens van asbest een erkende asbestdeskundige, zoals onze vakmannen, in te schakelen voor een analyse. Als u door ons een asbestanalyse laat uitvoeren, dan geniet u van uitstekende en transparante service. Bent u de eigenaar van een bedrijfsgebouw? Dan maken wij graag een asbestinventaris voor u op. Particulieren schakelen ons in voor het opmaken van een asbestattest. Daarnaast rekent u nog voor tal van andere zaken op ons. Blijkt uit de analyse dat uw gebouw inderdaad asbest bevat? Dan adviseren wij u over hoe u het gebouw veilig kunt gebruiken of komen wij nogmaals langs om het asbest te verwijderen.

Reken op onze hulp voor asbest


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden? Maak dan vandaag nog een afspraak om de opties te bekijken. Bij een asbestanalyse komt heel wat kijken. Wij nemen deze taak graag volledig op ons, zodat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Op ons kunt u vertrouwen. Vraag snel naar onze hulp door contact met ons op te nemen. Wij koppelen dan zo snel mogelijk naar u terug.

 
 
 
Asbestattest voor particulieren
Asbestinventaris voor bedrijven
Sloopopvolgingsplan
Andere